Team Laska Metaal

Het zal u niet verbazen -de naam doet het al vermoeden- dat Laska Metaal B.V. een metaal-bewerkingsbedrijf is. Wat u misschien niet weet is, dat we van alle metaal-markten thuis zijn en dat we een ontzettend goede reputatie genieten. En dat is niet voor niets. Bij Laska Metaal B.V. denken we namelijk graag met u mee.

Wij denken met onze klanten mee

Bij Laska Metaal denken we graag met u mee. En dat leidt vaak tot verrassende concepten, in een zo kort mogelijke tijd. En of het nu om een display, een meubelstuk, stalen deuren of een volledige winkelinrichting gaat, Laska Metaal B.V bedenkt, produceert en begeleidt het gehele proces van het begin tot het eind. Precies zoals u het wilt hebben, en wanneer u het wilt hebben.

Onze 40 jaar ervaring zorgt ervoor dat we zelfs complexe projecten gemakkelijk de baas zijn. We kennen geen teleurgestelde klanten, want we zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Alles onder één dak

Laska Metaal levert maatwerk in staal, roestvrijstaal en aluminium voor architecten, bedrijven en particulieren. We zijn gespecialiseerd in het creëren van een nieuw interieur voor winkels, bedrijven en horecagelegenheden, stalen kozijnen en -(taats)deuren, Visual merchandising en machinebouw.

Met onze vakmensen en geavanceerde apparatuur kunnen we in eigen huis een compleet hoogwaardig product voor zowel particulier als bedrijf realiseren.

Van concept tot oplevering

Laska metaal verzorgt het gehele traject van begin tot eind;

Belangrijk voordeel is dat Laska Metaal B.V., naast de productie, het gehele traject voor u kan regelen:

• Inmeten op locatie
• Overleggen met opdrachtgever
• 3D tekenen
• Productie
• Afwerking
• Levering

U heeft tijdens het gehele traject maar één aanspreekpunt.

 

Volg ons op Instagram

Schroom niet en neem met ons contact

Schroomt niet en neem met ons contact

U ziet, niets is ons te gek, en alles is mogelijk. Kijkt u rustig rond op onze website, en blader vooral even door onze projecten, want daar zijn we trots op. En schroomt u vooral niet de telefoon te pakken of een mailtje te sturen als u eens wilt onderzoeken wat Laska Metaal voor u kan betekenen.

Stalen interieur- tot en met exterieurconcepten

duidelijke communicatie

met onze opdrachtgevers

levertijd op maat

wanneer het u uitkomt

productie & oplage

kleine en grote oplage

ontwerp & productie

kwaliteit en vakmanschap

Wil jij ook ons team versterken? Neem dan contact op!

Wil jij meewerken aan uiteenlopende en toonaangevende projecten? Heb jij een passie voor het mee werken van diverse soorten constructies en ervaring met metaal? En wil je werken met kwalitatief hoogwaardige producten? Meld je aan voor een kennismaking.